Melomancheto Posted March 3, 2020 Report Share Posted March 3, 2020 Здрваейте, колеги. Изпусна ми предна дясна въздушна възглавница. Закарах я в сервиз и утре чакам цена и да ми кажат дали е възможно да се рециклира, тъй като се била "разпаднала" едва ли не. Гледам, че вървят около 1200 нови, но ме интеерсува, ако някой от вас се е сблъсквал с този прболем, възможно ли е от Германия или Англия да се намерят по-евтино, и ако да, то къде търсите? Прегледах няколко сайта, но не съм много сигурен какво да гледам. Ако знаете номер на продутка сериен или нещо подобно с което да мога да търся и да съм 100% сигурен ще съм ви благодарен. Колата е Audi A6 4F Allroad 2008г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
royce Posted March 3, 2020 Report Share Posted March 3, 2020 Е какво значение има, че се била разпаднала? Там нали уж сменят цялата гума я, а не я лепят. Интересното е амортисьора на какво дередже е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melomancheto Posted March 3, 2020 Author Report Share Posted March 3, 2020 (edited) Уж казаха, че е само възглавницата. Аз я карах едно 10 километра на самоход, което не беше много умно, но квот такова... Тя цялата клекна отпред, та ще видим утре. Ще драсна, за да кажа какво са предложили Edited March 4, 2020 by VBI Цитиране на предходно мнение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_PETKOV Posted March 3, 2020 Report Share Posted March 3, 2020 Има тема за въздушното и възможните алтернативи с цени и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melomancheto Posted March 3, 2020 Author Report Share Posted March 3, 2020 (edited) Явно не съм търсил достатъчно добре, ще погледна пак, благодаря. Edited March 4, 2020 by VBI Цитиране на предходно мнение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_PETKOV Posted March 3, 2020 Report Share Posted March 3, 2020 Хах тя темата била на втора страница Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts