Jump to content

Търся колега от Стара Загора


iliyan_pi

Recommended Posts

Извинявам се, но търся контакт с колега от Стара Загора с Ауди B7, 2.0 tdi, с мултитроник кутия, за да обменим опит. Може и на 0898778225.

Благодаря

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, колега. Имам един проблем с колата, който не е болка за умиране, но ме човърка отдавна. Като тръгна когато е студена в първите няколко стотин метра разходът (среден) е към 14-15 на сто, после спада и след 2-3 км е към 8-9 и после вече се нормализира.  По време на движение разходът е нормален, но ако ускоря (с не до долу натиснат педал) скача до 12-15л. Това нямаше да ме впечатлява ако не бах направил пробно каране със същия двигател, но с обикновена скоростна кутия. Там в началото разходът е макс. 7-9 л на сто , а при ускоряване е до 9. Имам съмнение, че тези ефекти са и от скоростната кутия, защото е автомат (както писах вече), а и защото EGR-а ми е блокиран програмно. Молбата ми е ако можеш да видиш как е при теб и да ми пишеш на лични. Ще съм ти благодарен, а и ако имаш нужда от помощ или съвет също. Ако не ти е проблем можеш да ми прозвъниш само, а аз ще те избера - 0898778225.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен това ми се струва съвсем нормално. По време на първите няколко-стотин метра двигателя е студен, мултитроника е студен, а и имаш само едно тръгване (демек ускорение през голяма част от времето) на което се базира средния разход. Изобщо не гледай среден разход през този период.

 

Редактирано от CVT
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...