Jump to content

2.5 TDI AKE ИЗГАСНА В ДВИЖЕНИЕ


Toto9531

Recommended Posts

Не знам какви са ви причините да се заяждате, ама не говорете глупости приказваш ви скрийншот. По темата, вече беше казано или въздух или помпата. Не е задължително марката на филтъра да е проблемна, случва се да е дефектна филтъра. Стегни хубаво скобите на филтъра, огледай дали маркучите не са нацепени и стегни добре болта за обезвъздушаване на филтъра. За подкачваща помпа на душегуб и аз не съм чувал, може да е наистина самоделка.

Screenshot_20200421-185101_Chrome.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 13.04.2020 г. at 1:38, Toto9531 написа:

Здравейте колеги наскоро се натъкнах на един голям проблем за мен. Смених маслото на двигателя, горивен, въздушен филтър и искарах колата да я тествам, но докато  ускорявам автомобила ИЗГАСНА. Установих че не достига гориво до горивният филтър. Проверих дали работи помпата за ниско налягане посредством директен ток и работи, пробвах с релето и то си цъка. Немога да си обясня от къде идва проблема, нуждая се от съвет  благодаря предварително. 

Провери може да се е запушило филтърчето в резервоара и да не достига нафта. Виж колегата Muftal4o той имаше А4 с такава помпа и имаше ядове там. Моята е А6 Олроуд и няма такава помпа и си сложих гумена преди филтъра.Но както казах на колегата муфталчо беше А4 и имаше таква 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаше някаква тема тук със самоделни истории...

 

Иначе да - убеждават ме някакви хора, че това дето го карам не съществува. Ми 180 на предно е. Че е рядка комбинация - рядка е, то попринцип ауди на предно не е най-топ офертата и хората си търсят куатрото, което е един най-големите плюсове на марката, но все пак.. го има.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Към колегата със 180к.с. на предно ръчка. Възможно е колата да е със сменяна кутия, защото това, което дават по официални данни от ЕТКА е има версия 180к.с. на предно, но е само автомат. 

Навремето и аз се интересувах от такъв вариант но все такава комбинация излизаше от етка-та.

Редактирано от wasteland_TD
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...