Jump to content

Вдлъбнат таван


userpmmpmm

Recommended Posts

20200416_230915.thumb.jpg.7a77879ed68d634d5fdc68ab146824ce.jpgЗдравейте, днес видях, че таванът на колата е вдлъбнат, как и къде е станало нямам представа.Не ме притеснява вдлъбнатото, а това, че се е образувал лек ръб от пасажерската врата някъде до към огледалото за обратно виждане.Та въпросът ми е има ли оправия това или да я карам така?Благодаря предварително!

Редактирано от userpmmpmm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Т'ва се оправя само от истински и с дългогодишен опит майстор тенекиджия, но включва нагряване, съответно сваляне на всичко отвътре и после боя. 

Натисни отвътре и го изправи, не че ще изчезне ръба, ама поне ще се издуе до що годе нормално положение.

Някой ти е лазил по тавана.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами ако можеш да препоръчаш някой за София, ще съм благодарен.Иначе от Булстрад ми казаха за  един човек(не им е доверен сервиз), ще отида при него да видим какво ще каже.А как е станало, нямам представа, един познат има съмнения, че някой я е ударил с юмрук, защото на снимката се вижда как на ограденото се е образувало нещо като кратерче и от удара се е разнесло навътре.Но пък чак такива щети от такова нещо? 🤔

 

20200417_042416.jpg

Редактирано от userpmmpmm
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не би причината да е паднал сняг отгоре, помисли си дали не си паркирал под някакви тераси или близо до фасади. В моя комплекс понеже горните паркоместа са така разчертани, че някои попадат точно под подобни части на сградата, и поне една кола излиза от зимата с подобни изкривени ламарини.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Попринцип колата седи под терасите на блока, даже и на снимката е спряна там.Когато се топи снега, е падал върху нея, но мина толкова време оттогава, че все щях да го забележа, я на автомивка, я някъде другаде.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...