Jump to content

Електрически проблем


kirilborisov

Recommended Posts

Здравейте, колеги. Имам Audi A3 Sportback 8P Facelift 2009 година и имам следният проблем, при каране на колата, започва да изгася и да се включва сам RNS-E, колата се заключва и се отключва сама. Забелязах, че като пусна чистачките при движение нагоре RNS-E спира и също при движение на волана в завои. Някои имал ли е подобен проблем? Волана е мулти. Възможно ли да не е свързана правилно RNS-E? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Виж снопа с кабели който минава под кутията на филтъра, разцепи шлауха и виж кабелите дали не се е протрила обвивката им. Имах голям проблем с този сноп кабели, които се бяха протрили (обвивката им)  и колата гаснеше на тихи претрисаше в движение и на диагностика никакви грешки нямаше. А ме караха да сменям дюзи прегледай сноповете на кабелите да не окъсяват някъде. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Това прилича на моя проблем от преди време. Особено в топло време го правеше - многократно включване изключване на радиото, отключване заклпчване на вратите.... Майсторите ме мислеха за луд, но проблемът, както сам открих решение по дриги форуми, се оказа в клемореда. Сменя се елементарно - трябва да си махнеш корите под волана и се вижда. Директно се маха стария и се слага новия. На букса е. Няма щипки, няма кабели (кола модел година 2008) всеки с отвертка би се справил

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...