Jump to content

Въпрос за чип тунинг


SlaVy_

Recommended Posts

Аз моя го правих в Адлер ауто и съм доволен. Каквито ми бяха изискванията всичко се спази. Два пъти връщах чиповете за доработка и не са ми взели допълнително пари за това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти колега,аз ходих до пловдив при Жоро касапина,обясни ми доста неща който трябва да направя преди чип тунинга,свърза ми буксите на аербеците понеже слагах друг салон  и съм доволен от работата му. Цената която искаха там е 400 лв, но трябва да сменя дюзите понеже колата е 90 коня и със по големи дюзи ще тръгне по доволно , а при Адлер може ли да му се пратят само чиповете?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, аз така направих. Отиваш в най близкия гсм сервиз и ти запояват цокли( да не раЗпояваш всеки път при връщане на оригиналните). 

 С дюзи от афн и налягане на 1.25 и до 2000 оборота повече гориво при натиснат над 75 процента газта се доближава много до променливата геометрия. 

 Имах 1з със същия тунинг и мапера споменах. Вървеше повече от 131 к.с. но пипнато 110 к.с. ме биеше с малко. По данни на дебитомер излизаше около 140 к.с. може и да искаш да премахнат дебитомера, и да се правят таблиците по мап. Така ще гори малко повече, но консумативи дебитомер го изхвърляш, както и егр.

 А колкото до въпросния сервиз който си ходил, аз не останах доволен от работата им. И цените им направо къртят. За един маркуч който струва 15 лв. От картера вентилация ми взеха 120 лв. Общо. И колата стоя една седмица там. И като за капак, не работеше и пасажерското Ел. Стъкло, а преди това нямаше проблеми. Никога повече не бих посетил и ползвал услугите им.

Редактирано от bobitur
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега благодаря ти за полезната информация, в търсене на дюзи от 110 коня съм, и май и аз ще отида до годеч при Адлер въпреки че ми е доста далечко но предпочитам нещата да се получат както трябва, при тоя сервиз в Пловдив за да ми вържат буксите на аербеците ми взеха 50 лв и обявиха цена за обслужване на колата която е 99г 1.9 тди 90  аху ми искаха 1400лв..... Ще се радвам да се запозная с теб лично и да обменя информация

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Какво ще обслужват за тия 1400 лв нов мотор ли ще слагат 😄 И аз мисля да ходя до Адлер да чипосам AFN-a, че сега и 17ки сложих да не тежат много на двигателя :)

5068CA84-DAFB-4FB1-B4D8-8BAB8B46B4F6.jpeg

Редактирано от VBI
Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@"
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...