Jump to content

Слагане ксенон Келвини


Recommended Posts

Колеги ако сложа ксенон 5000 К на фар с лупа дали ще жълтее, искам да се доближава максимално до фабричния ксенон и когато погледна колата на лупата да се вижда леко синкаво точно както е на фабричното изпълнение, кой вариант да избера 5000 или 6000 К. Говориме за скъп ксенон. Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

4300к ще ти жълтее леко, 5000к е бяло, 6000к е леко синкаво. Имах B6-ца и я купих с ксенон 6000к. Не ми харесваше как свети вечер и на мокро, тогава прочитайки във форума, че 4300к е уж най-добре смених крушките с такива, но ми жълтееше и не ми хареса. След това си купих комплект на 5000к и така замина колата. Карал съм и с трите варианта и на мен лично най-много ми харесваше с 5000к ксенон, но това си е мое мнение. На един му харесва едно, на друг друго и така ;) 

Редактирано от ivailo_slavov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@ivailo_slavov Ясно колега, благодаря за отговора, така е всеки си има вкус, а визуално като се погледне колата има ли лек син нюанс, също така на пътя има ли този мнооооого лек син нюанс или не.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жълтеело им, синеело им, а че 4300 е най- близкото до естествената светлина(Слънчо) и съответно най-удачното и приемливо за всякакви условия, т'ва са маловажни подробности, налЕ^_^.

Автора, като чак толкова държиш на тоя прословут фиешън син нюанс, пляскай максималните налични келвини(6К и нагОре) и гаранция, от синева няма да се отървеш.

И какъв е тоя "скъп ксенон", дето се слага на В5, имаш фейс фарки с оригинален HID ли?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-вероятно под обикновени има предвид Facelift-ови фарове с лупи без заводски ксенон. И аз навремето като бях решил да се доближа максимално до заводския оригинален ксенон забих едни фарове от S4 B5 и се приключи с всички "драми" и питанки за китайските "афтърмаркет" простотии. След 8 години на автомобила все още са с оригиналните крушки на Philips, фаровете не са "рециклирани", не са пожълтели и светят повече от добре. 

Скъпото винаги излиза евтино. 

Редактирано от KambOK
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@KambOK Да, точно така фаровете са фейсовит с лупите, иначе благодаря на всички за коментарите. Колата вече е с ксенон.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...