Jump to content

Проблем с палене недостиг на ток


Ko6mara_

Recommended Posts

Здравейте ,колеги имам проблем динамото презареждаше , изгасих колата и няма палене. Отстраних проблема с динамото закачих я на диагностика , имаше няколко грешки , соленойден клапан N75 , филтър твърди частици , ламбда сонда ,и имобилайзер , изтрих грешките върнах контакта , и пак няма палене все едно има хлабава клема и губи тока. Проверих всички бушони включително и силовите , които са здрави. Релетата под волана не ги проверих , кое реле от тях отговаря за запалването. 

Първо помислих че компютъра е изгорял но колата се свърза с ваг-а изтри грешките след връщането на ключа и подаването на контакт и пробата за запалване грешки нямаше. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Открих проблема , но мерси все пак на всички ,които "Споделиха информация" така проблема беше следния: От презареждането беше заминало релето на бензиновата помпа , и клемореда на контактния ключ . Релето мисля че беше номер  372.

Редактирано от Ko6mara_
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Клемореда на контактния ключ , смених го и реле 372 на помпата кара 3 дена и пак не иска да мъцне . Възможно ли е да губи маса някъде стартера🤔

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1.8Турбо е не върти като тръгна да завъртя всичко спира все едно има хлабава клема но всичко е стегнато...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай на ръка да завъртиш двигателя няколко оборота (през шайбата на коляновия вал отпред), да не се окаже че е блокирал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Няма причина да е блокирал. Тъй като масло , антифриз се сменят на време и винаги се следят. Оня ден свалих стартера да видя какво се случва с него пробвах го на акумолатор върти всичко е точно. Обаче при свалянето му от пред планката дето държи 2 те кабелчета на стартера беше много хлабава направо клапчеше , което ме навежда на мисълта че гуми маса. Едното охо за захват на стартера към мотора е счупено , но не вярвам от там да идва проблема. Мисля че проблема идва от хлабавата планка. Защото тя сигурно служи за маса , някой по компетентен колега ако може да каже дали е така или се бъркам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 6 months later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...