Jump to content

Проблеми със стоп-машинка


venko74

Recommended Posts

Днес както си карах,колата изгуби мощност.След малко почна да мига подгрева и след като спрях и изгасих колата,не искаше да излиза ключа.Бях на около 60км от къщи и тръгнах да се прибирам.По пътя си вървеше нормално,но подгрева мигаше постоянно и след известно време ми светна ЕСП.Скоростната кутия също се държеше странно.

Грешките във няколко модула бяха за стоп-машинка,но имаше грешка и за ключето за паркингна в скоростния лост,въпреки,че си показваше на дисплея всичко правилно.Беше късно,но се оказа,че имам машинка,която съм купувал за друга кола и стана за моята.Смених я,изтрих всички грешки и покарах малко ,но вече беше късно и се прибрах.Въпросът ми е дали е възмоно всички проблеми да са били само от стоп-машинката,защото другата седмица ще пътувам из Гърция,а ме притеснява проблема с ваденето на ключа,защото си мисля,че е възможно там да е нещо отделно.

Редактирано от venko74
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

стоп машинка е било. Карай си спокойно, ако сега с другата нямаш проблеми. Тази малка джаджа може да побърка колата, ако не работи правилно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...