Jump to content

Ремотн на странично огледало


mangov

Recommended Posts

Здравейте, някой ми обърна страничното огледалото напред и сега не иска да се нагажда с копчетата от вътре. Прибирането нагоре продължава да работи. Моторчето ли може да се е повредило и сменя ли се или не ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този викенд моите огледала се заиграха с мен - дясното стъкло се оказа леко отлепено от гърба си в долната част, вибрираше при висока скорост, залепих го с поксипол, и си викам ей спестихме 65 лв, сядам да си наглася огледалата - и лявото не мърда нагоре-надолу. Ама ей така изведнъж спря. Нов мотор струва 263 лв, викам си няма кво да губя и реших да го отворя. Оказа се че на колелцето за нагоре-надолу леко се е отместила металната пластинка, която държи като зегерка едно от колелцата. Самата пластинка влиза под пластмасовите краченца, които я държат, и ги повдига нагоре, те съответно пречат на мотора да се върти. Поялник за 1 минутка и се реши проблема. Монтирах го обратно и всичко е 6. Е всичко това ако няма някакъв ел. проблем разбира се, при мен изщрака един път и спря и бях сигурен, че нещо механично се прецака.

Та с две думи - да, отваря се и моторчето ако се наложи.

 

Между другото ако някой има старо моторче, може и неработещо, бих го купил заради това колелце, че не знам моя фикс колко време ще изкара.

 

F29AF54F-9B7D-431B-8414-189F393F1B5A.jpeg

 

8A375C78-EC5D-40C1-84B2-53D605CF788E.jpeg

Редактирано от mhi406vt
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...