v_savov Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 (edited) Здравейте, колеги. А3 8п 2003 2.0фси. Има една много долна защитна функция - когато отключиш колата, но не отвориш врата, след 30тина секунди се заключва сама. Предполагам идеята е ако натиснеш нещо по погрешка в джоба.... Така де - това е проблем, защото сензора на вратата не винаги сработва и понякога не знае, че вратата е отваряна. Ако оставя ключа вътре и изляза (примерно да чистя сняг) може да се заключи и да ме прецака (от един преател знам ... добре, че имах резервен....на едно такси разстояние). За да няма объркване - не говоря за автоматичното заключване над определена скорост, предполагам това е друго и ако го изключа през VCDS-a няма да ми помогне. Един приятел има първия туарег и има същия проблем. предполагам си го има на всички вагове от тия години. Сега...знам, че ако оправя сензора на вратата няма да се залючва сама след отваряне и ще го оправя, ама ме дразни идеята ако пак се прецака брава/сензор да има опасност пак да се заключи. От къде на къде тоя кенеф ще решава вместо мене... Та някой знае ли как да го забраня това заключване Edited June 20, 2020 by v_savov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest 160ka40 Posted June 20, 2020 Report Share Posted June 20, 2020 Мани, мани.... драма и мъка дами и господа, толкова писане за микроключе в бравата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
v_savov Posted June 22, 2020 Author Report Share Posted June 22, 2020 Мерси за изчерпателното обяснение, колега Да си жив и здрав. Ако може другия път малко по като за идиоти защото явно не съм ти на нивото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts