Jump to content

Автоматично заключване след отключване


v_savov

Recommended Posts

Здравейте, колеги. А3 8п 2003 2.0фси. Има една много долна защитна функция - когато отключиш колата, но не отвориш врата, след 30тина секунди се заключва сама. Предполагам идеята е ако натиснеш нещо по погрешка в джоба.... Така де - това е проблем, защото сензора на вратата не винаги сработва и понякога не знае, че вратата е отваряна. Ако оставя ключа вътре и изляза (примерно да чистя сняг) може да се заключи и да ме прецака (от един преател знам :D ... добре, че имах резервен....на едно такси разстояние). За да няма объркване - не говоря за автоматичното заключване над определена скорост, предполагам това е друго и ако го изключа през VCDS-a няма да ми помогне. Един приятел има първия туарег и има същия проблем. предполагам си го има на всички вагове от тия години.
Сега...знам, че ако оправя сензора на вратата няма да се залючва сама след отваряне и ще го оправя, ама ме дразни идеята ако пак се прецака брава/сензор да има опасност пак да се заключи.
От къде на къде тоя кенеф ще решава вместо мене... :D  Та някой знае ли как да го забраня това заключване

Редактирано от v_savov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси за изчерпателното обяснение, колега :D Да си жив и здрав. Ако може другия път малко по като за идиоти защото явно не съм ти на нивото :D 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...