Jump to content

НЯМА МОЩНОСТ СЕЕДНО НЯМА ТУРБО


Audi a8 d3 4.2i

Recommended Posts

Здравейте колеги, искам да ви разкажа за моята мъка. Купих си Q7 3.0 TDI карах го 2 седмици и както си карах я настъпах и ми светна лампата за подгревните свещи и чека (ама той чека си светеше и преди това) и колата загуби мощност до такава степен че сеедно си е без турбо. Имам от тия диагностики които се закачат с блутут към телефона и ми изкара тези грешки P2008, P0046, P0243 искам само да вметна пе когато я купувах и направих диагностика на лаптопа и там майстора ми каза че е имала проблем с моторчето на вихровите клапи. Помощ!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@NIKO  братле не ми помогна със този отговор особено. Знам че трябва да се ремонтира, искам да разбера някой имал ли е подобен проблем и наистина всичко от моторчето ли идва... 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Батеее, тая кола е била умрела още преди да я купиш, саа като си се наиграл и си биеш главата задавайки тъпи въпроси от типа:  колата нама турбо...само Ванга можеше да ти помогне ако я резоректне по някъв магически начин. Ама кофти си закъснял и ще трябва да викаш неволята или да си цакаш в сервиз. Което явно ти е невъзможно щом питаш за нещо, което е решено. Демек, смени си моторчето на турбото.:hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

Причините може да са много... Задвижването на вихровите клапи е с електрическо моторче и то или работи или не, така че най-вероятно не е то. Провери в Google, какво означават тези грешки, но най-вероятно са Вихрови, Турбо и Още нещо, със примигваща лампа на подгрева. На скоро и на мен ми направи същия проблем и майсторът, при когото ходя каза, че според него, ДПФ-а се задръства и е време за даване на доста пари :) . А колата ти губи мощност, защото влиза в авариен режим. 

 

Все още не знам и дали това е на 100% проблема при мен, за това и влезнах отново да потърся други хора с такива проблеми и дали има други решения.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...