Jump to content

Audi A4 B8 Sedan 2.0 tdi S line


Recommended Posts

Здравейте на всички, преди 2 години точно започнах да си търся първия самостоятелен мой автомобил и попаднах на една обява на Audi A4 B8 2.0 tdi S line Sedan бяла на цвят за сумата от 16 500 лв. и много ми хареса и направо се влюбих в тази кола, но за жалост не беше изобщо читава и не я купих. От тогава насам търся да си закупя абсолютно същата, но с времето се оказа, че точно такъв тип кола струва доста повече от тази, която тогава гледах, особено в Европа, а в България до сега е излизала единствено една такава на пазара с този двигател. Тази именно една беше пусната за продажба преди година и 6-7 месеца от една автокъща в Дупница за цената от 17 500 лв. и след няколко седмици беше закупена без да успея да е прегледам аз тогава. Сега тази същата кола е пусната за продажба от тогавашния купувач за сумата от 15 500 лв. Въпросите ми към Вас за няколко.

Първият ми е да ми дадете мнение конкретно за сегашната обява на тази кола, дали според Вас е добрa. Като конкретно искам да Ви попитам дали смятате и Вие, че колата има стабилна ръжда по лайсните и отстрани и дали това е голям проблем за нея. На второ место най - вероятно километрите са превъртяни от автокъщата тогава, като купувачите са майка и дъщеря, които заявяват, че са реални и самите те едва ли са ги превъртяли. Самият джойстик на мултимедията беше изтъркан още преди това, а това се случва рядко на тези коли или може би чак след доста голям пробег. Благодаря Ви предварително за отделеното внимание. А това е въпросната обява: https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11593841490274795&slink=galvz2

Вторият ми въпрос е дали може да ми дадете съвет от къде мога да си намеря подобна кола. Аз лично всеки ден от 2 години насам проверявам в mobile.de и autoshouct.com за такава кола, а от 2 м. и в румънския сайт autovit i сръбския polovniauto. Въпросът ми е дали знаете други сайтове за продажба на коли на територията на Европа, като например гръцки или турски, макар че имам информация че в тези две страни колите са скъпи. 

И на трето место ако някой от Вас познава някой който продава такава кола ще се радвам да сподели. Като задължително държа да е 2.0 дизел, седан и да е с пълен С лине пакет.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...