Jump to content

Как да сваля предните духалки


Matungo

Recommended Posts

Всъщност давам съвет на сляпо, на А3-ка не знам как, четвъртитите в другите модели, се вадят точно с издърпване, логично, нещо такова е при 3-ката.

Намери някой с ELSA и вижте процедурата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми...издърпват се. Някаква неземна технология на изваждане ли очакваш в 20-годишна антика? Само внимавай да не потрошиш решетките за насочване на въздушния поток! 

Дясна крайна, която ми беше счупена още като купих колата, когато я сменях, я издърпах с две ръчно направени кукички от по-твърда и дебела тел. Издърпвах поетапно в горните и долните ъгли, както и по средата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От вътрешната, затова казах да внимаваш с решетката, че е много чуплива. Защо ще я вадиш духалката? Ако е здрава, не виждам логика, ако е счупена, не би трябвало да ти пука - няма какво друго да счупиш, ако това те интересува. Довечера ще потърся духалката, която ми остана, за да ти кажа, точно къде се закача за таблото, за да знаеш какво да правиш. Сигурен съм, че бяха 4 малки зъбчета от двете страни на духалката, които я държат за самото табло.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега успях да я извадя Верно със издърпване но човек като не знае. Проблема е че ламелата която за наляво и надясно е излезнала не е счупена. От тъпотия ми дадоха да пръсна ароматизатор в духалките който ставал да меришело ама явно ги е спекло ламелитв и са излезнала. Ама някви 2 жици ми излезнах които ме изненздаха и за какво са. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Ахааа дали са изгоряли крушките, че не светят или е някакъв друг проблем, някое бушонче. Тия подсветки къде са вързани. 

Редактирано от Matungo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отказвам да повярвам, че са изгорели. Не съм виждал досега изгоряла такава. Светваш с фенерче в пролуката и гледаш къде е останалата част, за която се включва буксата. Не мога да си спомня къде, но беше нещо лесно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми да ти кажа 6 година карам кола никога не са светели чак днес разбрах че има крушки. Днес извадих страничните 2 духалки и видях жиците хоризонталната ламела беше излезнала едвам я сложих. Жиците влизат вътре в нещо капсоловано няма букса няма нищо може ли да е бушон Незнам. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...