Jump to content

Подходящо място в Пловдив за измиване на двигател и ходова част


Recommended Posts

Здравейте,

 

надявам се да съм уцелил правилното място във форума за тази тема и да няма такава предишна. Ако съм сбъркал, бих се радвал модераторите да я преместят където трябва или да бъда насочен. 

 

Бихте ли препоръчали автомивка/сервиз в Пловдив, където се занимават с измиване на двигатели и ходова част на леки автомобили? През годините са се насъбрали масло и мръсотии по картера, подрамата, трансмисията и т.н. на моя автомобил, които искам да премахна, защото ми предстои голямо разглобяване и искам да проследя дали има активни течове и нужда от смяна на семеринги.

Търси се място, където наистина се почиства качествено и обстойно с подходящи препарати и уреди, а не просто се пръска с топла вода. И персоналът да вдъхва доверие, а не да са мърлячи.

 

Благодаря предварително за отзивите.      

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Намерих подходящо място, което се намира в двора на автосервиз "Тракия". От кръговото на Бриколажа се завива по ул. "Владая" и се влиза от първия вход в двора на автосервиза. След това се завива наляво още по първата вътрешна "уличка" и се кара само направо - в дъното се вижда едно сиво-оранжево хале, чийто вход е отляво. Алтернативно може да се влезе в двора на автосервиз "Тракия" от втория вход и по този начин се излиза директно на входа на въпросното хале. 

 

Момчето, което работи там, се казва Светослав. Фен е на Ауди, точен е, работи внимателно и детайлно. Не взима скъпо и аз останах много доволен от неговата работа. Сутрин отваря още в 8 часа, но обикновено е натоварено и е добре да се уговорите с него предварително. Мога да предоставя мобилния номер на Светослав при интерес, но ще оставя на него решението дали да го публикува в темата, ако чете този форум.  

Редактирано от KambOK
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Здравей колега. Аз бих се възползвал от номера на момчето. Имам теч на масло от някъде като майсторите при които бях ми смениха тръба за охлаждане на маслото или нещо подобно ( не разбирам от коли и се извинявам) също смениха дифтунки и някакви 0 пръстени и гарнитурата отгоре! За съжаление след около 100км колата хвърли ремъка и се наложи смяна на ремък и всички ролки. При смяната установиха че ремъка е бил омаслена и може това да е причината за изхвърлянето след което уж почистиха всичко с обезмаслител и т.н но колата пак си я взех с масло покрай Масления охладител и под него. Та си търся някой който може да почисти двигателя хубаво и да се проследи дали още има някъде теч за отстраняване и ако има колата да се остави при читави майстори.

Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Здравей, може ли и на мен да ми пратиш номера трябва да установя от къде има теч и може ли да се спре без сериозен ремонт. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 3 months later...

Здравейте. И аз имам нужда да ми измият картера, поради същите причини с омасляване на картер и т.н. Ако може да ми пратите и на мен номера ще съм благодарен. Бъдете здрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здавей,колега.Оказва се,че и аз имам нужда от измиване на двигателя.Мога ли да те помоля за телефон на автомивката.Благодаря!

Редактирано от sector
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 months later...
  • 5 months later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...