Jump to content

Относно Автомат на А3 JATCO


Iv4o89

Recommended Posts

Колеги някой знае ли дали след подмяната на кутията автоматична на 131кс трябва да се адаптира компютъра или да се ресетва нещо прави ли се? Понеже чета доста теми из форума и пишат че трябва да се ресетнел и после след 1 седмица каране сам се адаптирал. Питам понеже смених кутията с 2ра употреба от морга което момчето каза че е карана колата преди да се разглоби и не е имало никакви ритания и проблеми. Но при мен рита на всички скорости от 1-ва до 5-та и после на изключване пак рита.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адаптирай я, това е най-лесната и евтина интервенция. Ако се оправи значи е трябвало, ако не - най-вероятно е имала проблеми от преди.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Също и някакви датчици трябвало от моита кутия да се сложат в новата има ли такова нещо?

Така кутията е адаптирана сега ми каза майстора и сега ще пробва друго. Кутията е седяла повече от 3 месеца без да се кара и майстора каза че може да са се запушили каналите дето минава маслото и трябва да се надуе с помпа 3 часа да работи на високо налягане и да прочисти. Ако тогава не се оправи да я връщам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Направо отиди с колата и продавача ако е съвестен ще ти върне парите. Това със запушването е несериозно. Нали има филтър, и маслото е сменено. Щом след адаптация не тръгна като хората, не виждам как ще е подкараш да ги включва гладко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...