Jump to content

Свързване стоп машинка към темпомат


Stoio

Recommended Posts

Здравейте колеги, някой може ли да помогне!? Монтирам темпомат на 1.9tdi,ASV,110коня, 2001ва. Остана ми да свържа само жицата на стоп машинката, но при мен цветовете са други. Някой знае ли какво трябва да се подаде от стоп машинката, имам мултицет или да ми каже на кой пин да се вържа!? В чужбина съм, като се прибера ще почерпя!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега за твоя модел Аутодата го дават червен от акумулатора и след прекъсвача червен/кафяв за модел без ESP, за модел с ESP след прекъсвача червен/син. След прекъсвача кабела отива към ABS модула. При мен също бяха различни, но за жалост не помня към кой го вързах беше преди 6-7 години.  Замери от кой кабел ти идва захранване 12 волта, но на извадена букса и след това връзваш на другия който подава сигнал към компа на ABS. Дано съм помогнал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, колега! Ще ми свърши работа. При мен са един НЗК(нормално затворен) и два НОК, сега разбирам че трябва да съм на единия отворен! Благодаря още веднъж! Като се прибера, ще се обадя да поперпя!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при мен съединител и спирачка бяха свързани, макар че по схема ни ги дават така. Захранването беше кафяво с някъва лента цвят. Хванах изхода след прекъсвача. Всичко си работи само като пускам тест ВАГ кома дава грешка за това-но това да не те притеснява.

Дано съм помогнал колега. Зная какво е НЗ и НО.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...