Jump to content

Нестабилни обороти при пуснат климатик


sbozhilov

Recommended Posts

Здраейте , днес ми смениха компресора на климатика , защото не правеше налягане и ми сложиха друг , който си работи. Духа си студено , но при включване на самия компресор оборотите започват да играят с около 100 оборота нагоре надолу и го прави постоянно. Майстора ми каза , че може да е някоя паразитна ролка. Според вас от какво може да е ? 

Редактирано от sbozhilov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Компресора със същият ОЕМ номер ли е? Ти си третият човек, който има сходен проблем с климатичната инсталация на Ауди, с това, което аз съм видял. На мен перка с грешен номер ми създаваше същият проблем. Върнах моята перка, след като ѝ смених четките на мотора и проблема се реши, просто трябваше да съвпада номера. Мой приятел монтира датчик за високото налягане с различна ревизия и имаше същите проблеми. Смени го с такъв, който беше със същата ревизия (буквата/ите накрая на номера), като неговият, и всичко си дойде на мястото. Това съм го забелязал изключително в климатичните инсталации. Най-малката разлика води до различни проблеми. В случая може и да греша, не претендирам за добри познания по климатичните системи, но не пречи да провериш.

Има един куп различни компресори, с един куп различни съединители.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами момечто дето ми смени компресора каза , че е от абсолютно същата кола със същия номер , обаче като му казах че ремъка не покрива всички канали на компресора ми вика да не би да е рязлична шайбата..

Редактирано от VBI
Не цитирай предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...