Jump to content

Страннен шум(виене) под купето


plamaka

Recommended Posts

Как се установи, че е висящ лагер без да се знае къде е и дали го има? От това, което съм виждал до сега по други марки такъв лагер се слага на по-дългата полуоска.

Редактирано от Airfan
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

 Здравейте,включвам се отново в темата,но само да споделя мнение и ако може препоръки.Дойде ред за смяна на масла на кутия и мотор,в оторизирания сервиз на ауди гр.Стара загора.С влизането в бокса за обслужване ги помолих да отделят време на това ,,щурче,което се включва след 60-70 км в час. На пръв поглед,не са лагери,слушали,гледали,няма резултат.Имал съм счупен подкалник и два тампона на мотора,второ влизане в бокса при тях,смяна с чисто нови.Имаха съмнение от този счупен подкалник дали при определена скорост не ги прави той тези звуци.След смяната се оказа,че не е от него,шума си е там.Последно предложиха да оставя колата за по-дълъг период от време за диагностига,да я слушат с микрофони и други способи........може ли съвет или на къде да я поемам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...
On 8/24/2020 at 7:59 PM, vraykov said:

И аз имах подобен проблем. Оказа се заден диференциал. Вдигнете колата на подемник и слушайте отдолу. Ако се окаже дифа, мога да ти дам насоки. В момента ремонтират моя.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Здравей, колега, много време е минало , но попднах на твоето съобщение. Имам същия проблем- дали може да споделиш насоки за решението ? Сервиз за ремонт? Мерси

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...