OvivO Posted May 10, 2021 Report Share Posted May 10, 2021 а дизеляците да го "произвеждат", като база ползват нафта :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cikata Posted May 10, 2021 Report Share Posted May 10, 2021 Имам следния въпрос това е лепнато при мен и до сега бях с летни 225/50/17 и съм решил да сменя размера...гледам 245/45/17 и реално съм се спрял и на конкретна гума (Kunho), но се замислих дали 235/45/17 не е по-добра оферта...и ми е чудно защо този модел не е написан като възможен за каране с него...някой може ли да ми разясни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_PETKOV Posted May 10, 2021 Report Share Posted May 10, 2021 234/45 седи леко нелепо ... отделно на 245/45 имаш повече гума п.с. Направо слагай 16-ки особенно ако нямаш 347мм дискове отпред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cikata Posted May 10, 2021 Report Share Posted May 10, 2021 (edited) 16-ки зимни и 17-ки летни имам...защо да си слагам 16-ки летни??? Не откривам логика...аз съм си доволен от возията...не съм доволен от гумите си Edited May 11, 2021 by VBI Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
royce Posted May 10, 2021 Report Share Posted May 10, 2021 (edited) Здравейте, пичове. Някой от вас правил ли е такава смяна на волан като тия на снимките долу? В момента съм с такъв като този вляво (с пера), но ми харесва този трилъчевия от А8 Д3 (пак с пера). Знае ли някой дали има ядове с модули, лентови кабели, еърбегове и т.н. Edited May 10, 2021 by royce Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_PETKOV Posted May 10, 2021 Report Share Posted May 10, 2021 16-ките са още по-добра оферта, нали това търсиш. Иначе сериозно 235/45 е по-ниска от 225/50 т.е. ще имаш "подобрение" във возията и т.н. Ако нямаш S-Line окачване даже бих се замислил за 245/50/17 релано а точно 1см по-високи спрямо 225/50/17 п.с. за 245 ширина ти трябва 8J джанта минимум и те така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvivO Posted May 10, 2021 Report Share Posted May 10, 2021 29 minutes ago, Cikata said: Имам следния въпрос това е лепнато при мен и до сега бях с летни 225/50/17 и съм решил да сменя размера...гледам 245/45/17 и реално съм се спрял и на конкретна гума (Kunho), но се замислих дали 235/45/17 не е по-добра оферта...и ми е чудно защо този модел не е написан като възможен за каране с него...някой може ли да ми разясни? съвместими са, ще свалиш леко колата надолу, не знам каква е идеята ти да не спазиш заводските размери, евентуално цената може да е по-добре, иначе не виждам каква разлика съществена ще има между 225/50 или 245/45 или 235/45 @royce: на нашите шлепове бегът определено е груб и грозен. Не съм запознат, но щом на 4F слагат от много по-нови модели Ауди, няма причина да не стане, въпросът е колко и дали има преправяне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
royce Posted May 10, 2021 Report Share Posted May 10, 2021 @OvivO А ... грозен бил ... щото не си виждал тоя на Койота-та ми ... Набелязал съм една две обяви, ще взема да звънна утре да видя колко ще искат за волан + бег. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cikata Posted May 10, 2021 Report Share Posted May 10, 2021 (edited) Аз реално това целя...да съм със заводските,а те са два размера 245 и 225...сега съм с некъв континентал дот 2017 ( карам с тях 3 сезона вече) и определено грам не съм впечатлен и за мен е супер надценена гума(лично мнение)... мен идеята ми е,че реално ще имам повече площ на гумата и погледнато отзад ще изглежда по-яко...височината грам не ме бърка,а и не вярвам да е пък чак толкова разлика във возията...и за това обмислям промяната...за джантите ми казаха,че 225 и 245 си стават,след като съм със заводски джанти 17”...но дали е така... Edited May 10, 2021 by Cikata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gangbango Posted May 11, 2021 Report Share Posted May 11, 2021 Ела виж моите. Точно 235/45 са и не стоят нелепо. А возията си е задоволителна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mili 75 Posted May 11, 2021 Report Share Posted May 11, 2021 За да ти изглежда отзад по-яко, ти трябва по-изнесена джанта, демек по-широка и с по-малко ЕТ. С тия валяци 245/45/17 нищо няма да постигнеш освен по-висок разход. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ники 125кс. Posted May 11, 2021 Report Share Posted May 11, 2021 Колеги, ще стане ли на Ауди а6 4ф този control head? Изпратено от моят JSN-L21 с помощта на Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pe6koo Posted May 11, 2021 Report Share Posted May 11, 2021 Имам контрол хед от 4ф с видео - 160лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvivO Posted May 11, 2021 Report Share Posted May 11, 2021 41 minutes ago, ники 125кс. said: Колеги, ще стане ли на Ауди а6 4ф този control head? Ако е от А8, би трябвало да стане. Ако само презапоиш чиповете, няма да има и CP. след смяна на чиповете, софтуерът ще си е твоя, като за 4F, няма да е за А8, където дисплеят излиза нагоре. Изпробвано е от колегата @zdrash Link to comment Share on other sites More sharing options...
ники 125кс. Posted May 11, 2021 Report Share Posted May 11, 2021 По номерата мисля че е Q7, затова питам тук дали ще стане. Не мисля, че ще мога да презапоя чипове, сигурно са с тези малките крачета.Искам plug&play. Изпратено от моят JSN-L21 с помощта на Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdrash Posted May 11, 2021 Report Share Posted May 11, 2021 Аз съм с такъв от s8. Еепром чипа се сменя за около 40лв в сервиз за електроника и колата даже не разбира че е с друг хед юнит. Махане на СР е 100+. Ти си решаваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mili 75 Posted May 11, 2021 Report Share Posted May 11, 2021 Да едно време така се правеше чип-тунинга, сваляш компютъра и го носиш да ти запоят новия чип. Ама пък чак 40 лева да е станала тая услуга, егати обирджиите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OvivO Posted May 11, 2021 Report Share Posted May 11, 2021 ако можеш сам да запояваш такива елементи и 0 лв и някакво време. Иначе - според както си намериш точен човек с поялник. По сервизите искат 40 лв. Махане на CP - 100/120 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdrash Posted May 11, 2021 Report Share Posted May 11, 2021 Разпояване, запояване на единия - 20лв и разпояване, запояване на другия още 20лв. (по 10 кинта на операция) Мисля не е като 100 за CP. Ти за колко ги поиш да идваме при теб ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CVT Posted May 11, 2021 Report Share Posted May 11, 2021 Услугата е 40 лева, защото това са квалифицирани хора които не работят на минимална заплата. А и сервизите обикновено имат минимална цена на услуга. Иначе отнема по-малко от 5 минути. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonikaradjov Posted May 11, 2021 Report Share Posted May 11, 2021 Здравейте пичове! Днес пристигна новият ABS та извадих кодинга от моя, снимах си го, после извадих буксата на абс а и включих новия абс, така кодирах го, калибрирах angle sensor а, всичко точно обаче пак ми дава грешка, в vcds ми дава brake preassure sensor 1, impausible signal. A човека от който го взех каза че е на 100 процента сигурен че работи и е от работеща кола, къде вече да търся проблема, или трябва да сменя целия абс модул, защото в момента го включих ей така отвън не монтиран и няма спирачна течност. Може ли заради това да ми дава тая грешка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evgeni K. Posted May 11, 2021 Report Share Posted May 11, 2021 Помпата с платката или само платката си закачил? Ако е всичко заедно, значи не работи. Няма защо да търсиш другаде проблема. Много мръсно дефектират тея абс-и. Може и да не те лъже, но факт е, че не работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonikaradjov Posted May 11, 2021 Report Share Posted May 11, 2021 Ами то вече замина, почти го сменихме, дано се оправи щото не е и малко пари.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evgeni K. Posted May 11, 2021 Report Share Posted May 11, 2021 Значи, ако сменяте само модула, демек без да разкачате спирачните тръби, трябва хубаво да гледате леглото с четирите позлатени пъпки. Да не ги изтърбушите и да се разлетят. Това там е връзката между въпросния датчик и електрониката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonikaradjov Posted May 11, 2021 Report Share Posted May 11, 2021 Знам къде и е връзката, целия модул сменихме, обезвъздушавам го и ще пробваме пак. Ето го датчика Това е на стария модул Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts