Sign in to follow this  
pantabg

Проблем при палене

Recommended Posts

Здравей те 

не видях да има нещо по моя проблем в Форума , и реших да споделя , ако има някъде описан проблема моля да ме извините и изтриете темата...

Audi A6 c7 2012 3.0 tdi STronic 245PS

Проблема ми започна преди 2 месеца когато смених акумолатора ... Акомулатора ми е същия като стария ...като натисна бутона за стартиране без да върти колата ми излизат 5 грешки * ще ги видете в видеото *

и неиска да запали ... изгасям я и пак натискам бутона за палене до скоро палеше от 2рия път но сега вече след 4 / 5 път и като запали остава само  ACC- то като грешка . Ако изгася веднага след като запали и пак веднага запаля ... пали и ACC грешката изчезва ...

Вчера ходих на диагностика и ми казаха че имобилайзера дава някаква грешка , а аз даже незнам дали имам имобилайзер .... 

 Ако може помагайте

това е видеото 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.