Jump to content

Cup Holder


pexlivan

Recommended Posts

Здравейте имам питане относно Cup Holder-a на моето A2. Не съм сигурен дали Cup Holder-a е еднакъв със A3, A4 от тази генерация. Понеже не можах да намеря от А2 Cup Holder-и видях че има за А3, А4. На външен вид изглеждат еднакви но не съм сигурен дали са абсолютно еднакви и дали имат някакви разлики с A2.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Различни са тези и не стават...... Ако нямате нещо изронено в касетата,пробвайте с напръскване по на дълбоко с обезмаслител  и хубаво продухване с въздух. В моя случай,това свърши работа.Получава се най вече от разливане на течности съдържащи захар.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мммм там е проблема че на моя Cup holder не държи, не може да се затвори, стои постоянно отворен. Сега съм го побългарил малко като слагам една малка гума да го държи затворен. Не съм го отварял но проблема най-вероятно е счупен пластмасовия държач. Ще се пробвам да го отремонтирам сам. Ако не позволява отремонтиране ще търся по моргите някой читав за донор.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Би трябвало да се намери лесно в морга.... по-интересно е ....задния cup holder. Той е много рядък заедно с кутията (spacefloor box)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Успя ли да оправиш предните поне?

От захарта от разлято кафе преди време ми се наложи също да ги сменя. Намирам ги за доста нестабилни. Ползвам предимно задните. 

89DF6A89-6DA0-4ACE-A2FF-41DF8BED4B75.jpeg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре ще снимам при мен как е. Но отзад нямам тези екстри. Иначе за Cup Holder-ите. Намерих по моргите 20лв. някъде ми предлагаха уж читави. Но още не съм стигнал до там. Трябваше преди това да сменя с нов бутона за страничните огледала. После смених задните амортисьори на багажника. Монтирах парктроник. И сега поръчах бутона за отваряне на багажника, понеже при мен бутона частично го няма. Оставих дреболиите за накрая. Иначе за cup holder-ите гледах няколко клипчета как ги реставрират мисля тази събота или неделя да си поиграя да видим дали ще мога да го оправя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой ако знае, освен по моргите, от къде да си поръчам два броя чашодържачи, ще е екстра. И двата са ги потрошили, като са сваляли панела с духалките. Не ме питайте как - тука са аборигени и винаги ме изненадват.

В Мегапартс нямат в момента налични, за съжаление.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С малко закъснение. Така е при мен отзад. Нямах време да се занимавам с cupholder-те. Но този уикенд мисля да ги метна. Да видя дали ще мога да ги отремонтирам. Ще оставя после и снимков материал кое как съм направил. Преди време имам спомен и че от YouTube бях попаднал на едно видео на което се виждаше как се разглобява стъпка по стъпка. Но сега нещо не мога да го намеря.

IMG_20201022_080939.jpg

@dirtybich може да пробваш също да търсиш от olx има няколко автомобила за части. Аз от там си взех копчето за отваряне на капачката на резервоара. Иначе искай от там да ти пратят снимки и дали е читав. Има някои мошеници които изпращат развалени части и после ще трябва да преправяш. В моят случай с копчето. Поръчах понеже ми липсваше горната пластмаса с иконката на бензинова колонка. Исках снимки. Като ново изглеждаше. Но когато го взех установих че копчето е дефектирало и не кликаше. В последствие от моето старо копче и новото (втора ръка) направих едно читаво. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...