Jump to content

Багажника на Ауди А 4 Б6 комби се отключва при палене


Kukata_a4

Recommended Posts

Здравейте колеги имам проблем с отключване на багажника при палене.Търсих в форума,но точно за такъв проблем не можах да открия нищо.Когато отключа колата всичко е наред,в момента когато я паля (не на контакт) а при самото въртене на стартер багажника се отключва все едно някой се е скрил зад колата и хваща дръжката на багажника след този момент на борда ми свети индикатора за незтворен багажник (рисунката на колата с мигащ багажник). Когато сляза и повдигна багажника и го пусна леко си хлопва и се затваря без да прави проблеми.Когато спра някъде и угася колата при следващото им палене пак същото,при всяко палене трябва да слизам да затварям багажника и след това да потегля.Моля някой колега ако е имал подобен случай или знае в какво се състои същността на проблема да помогне.Мерси предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Средния бутон на дистанционното е за отваряне на багажника. Да не го натискаш при палене? Дори и слабо, ако бутона е омекнал може да прави контакт.

Редактирано от Chitatelia
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не не го натискам сигурен съм проблема се появи от вчера,но днес нито помен от него нямам проблеми всичко е наред,но докога ли? Много съм озадачен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...