Jump to content

Audi a4 b8 автомат


Recommended Posts

Здравейте банда, спрял съм се да закупувам ауди а4 б8; Искам да попитам като човек когото не е карал през живота си автоматик специално за този модел  кой двигател е най-надежден като за кола от 2009 дали е добър избор с този мотор - 2.0 тди ето и линк за обявата https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11602562699309316&slink=hhd8xj

Четох по форумите че този тип автоматик мултитроник създавал много главоболия и ремонтите след това на кутията отиват към 2-3 к. Моля за повече информация и някой друг съвет ! Благодаря предварително .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На едно куче, като му кажат, че е краставо... :) То вярно, че на този дизел всичко погребално му предстои, а ма като почнете да го опявате този Мултитроник... :les:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:D не ги разбирам толкова много затова питам / колата изглежда запазена поне... дайте ми съвет пичове какво да гледам и каква а4-ка да търся / гледам да има и някоя друга екстра повече да не е много базова

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 13 часа, doktora76 написа:

Колега, бягай с 300 от тази обява!!!

Както казваше един познат, като видя написано с caps lock UNIKAT, TOP TOP TOP, CHISTO NOVA и тн., директно затварям обявата.

Ето ти обява на уникат https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11598110266531876

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Брутална е наистина но бюджета ми е до 13 - 14 и просто искам да купя друго ауди автомат по възможност с новата маска като на а4 от 2009 та

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледай да Не е с базов салон, че не е много удобен. Навигация не ти трябва, не знам колко си меломан, но и без Босета се чува прилично. Ако няма темпомат не е проблем да се присади. БТ за комуникация с телефона е удобна екстра. Ако ще возиш често хора отзад 3зонален климатроник, иначе и едно ти върши работа. 
Не се сещам други глезотии, тази от 1вия ти пост има доста неща. Ако можеш да си я тестваш и провериш не виждам какво и е страшното, което се повреди ремонтираш и продължаваш... В този бюджет всички ще са на това положение и всеки ще ти казва "бягай с 300". Абониран си за такива коментари просто.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, читава кола се продава дето се казва само с реално инфо и 2-3 снимки, а не да пишеш в обявата Топ Уникат и т.н. Как ще пишеш, че е топ, като дори 2 км не си я карал, защото е внос и без номера и е дошла с автовоз!? И да изредиш, че има всички екстри за модела но не за екземпляра, който продаваш! Ако се обадиш най вероятно ще ти кажат, че е на 120к км и е карана от възрастен доктор или служител в манастир. Всички ги знаем тия. За това писах на колегата да избягва такива обяви дето са на всяка цена! А иначе е верно, че каквото се счупи се прави срещу съответната сума. Успех на колегата, дано има късмет в избора си.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 29 минути, sweep написа:

 


Хахаха, не колега, баща ми е доктор и това ми е прякора от дете! [emoji3] Иначе от 2 години карам Б8 и не мисля скоро да го продавам!!! Просто съвпадение с ника [emoji23]


Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от VBI
Не цитирай предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...