Jump to content

Закупуване на Б6 - ца


Recommended Posts

Заминали: турбо, съединител, маховик, компютърни грешки, амортисьори, накладки, дискове..... Но пък на който му се свидят 50-100 лв преди даването на примерно 5000 лв значи е автомоньор или пък автомонтьор в кавички.

Редактирано от Georgi Pleven-Burgas
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз май съм от вторите ,макар че не улавям кво искаш да кажеш 😁.Или пък схващам ,ама по мой си начин ,ако пък толкоз не се сещаш забираш с теб някой който вдява да огледа покупката от 5000 лв. Аз вяра им намам на сервизните мастори, особенно пък тези които не познавам.До сега кола при покупка на сервиз не съм карал, няма и да закарам ,не за туй че съм стиснат . А в последствие си я правя сам ,пак заради доверието.Кво да правя недоверчив съм 🤣. Ако пък се наложи в някакъв много краен случай ,майстора трябеа да го знам от преди как работи и пак стоя над масторската глава да упражнявам контрол ...тъй да се каже .Нахален и черен съм в неговите очи и ако не дава да прилагам контрол си тръгам 😁😂🤣 и го оставям да ме гледа любопитно😄...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При закупуване на кола втора употреба особенно на 15-20 годишни автомобили,винаги може да има изненади,всеки си процедира индивидуално но ако някой си мисли че има сервиз в България на който ако му се плати за проверка на състоянието на колата и след това тази кола те изненада с някакъв ремонт по скъп и си мисли че сервиза ще поеме ремонта,дълбоко ама дълбоко се лъже,тук е бг и нещата не са нормални.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А къде в света, правейки проверка в сервиз, след закупуване на колата сервизът поема какъвто и да е ремонт, защото не го е хванал на първоначална диагностика на кола за 3000€?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за кола за 3000 евро няма никъде,но за по скъпа кола когато си минал през официалния сервиз и имаш документ си търсиш правата,в България преди закупуване на кола за какво се ходи в сервиз,за успокоение на купувача,след като сервиза не носи отговорност за това дали е дал точна или неточна информация при диагностика на кола,за какво ми е да ходя в сервиз,да ми кажат неща където всеки по опитен може да ги разбере и без сервиз,ясно е че има хора които  знаят само да запалят колата и до там,ми такива хора да си плащат и да са щастливи с покупките си

Редактирано от VBI
Не цитирай предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ходи се в сервиза за преглед и компютърна диагностика всеки ваг ккл ще даде отговор на много въпроси които и най набитото око няма да разбере.Как ще видите състоянието на дюзите синхронизацията на разпределителния вал стойности или грешки в дебитомер или други неща без диагностика.Дори да разполагате с такава повечето продавачи няма да ви позволят да я закачите с вашата защото ще се съмняват да не прецакате нещо,а когато отидете в сервиза там няма как да откажат въпросната услуга и пак казвам продавач който се дърпа при продажба посещението в сервиз крие нещо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...