Jump to content

Проблем с интериорното осветление.


Selskiq

Recommended Posts

Привет колеги. Имам един странен проблем от седмица. Карам Q7 2012 и като пристигна имаше интериорно осветление на вратите и краката, което се контролираше колко силно да свети от MMI менюто. Но миналата седмица ми направи впечетление, че не свети докато пътувам вечер и в менюто за настройки на колата свети в сиво. Влизах в зеленото меню, включвах го, изключвах го и рестартирах мултимедията, но без резултата. Иначе като се отвори предната врата си светва, но само напред, а като се отвори задна врата светава само отзад. Някакви съвети ? Единственото нещо е правено по колата е програмиране на стоповете и миачите да светят отделно, тъй като е от Канада колата и имах дертове с регистрацията в КАТ.

IMG-c9c1eda6cb931e22578fad4907168e94-V.jpg

IMG-32a6089a6e44a62775403f1ce20b6f7f-V.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Питах го, каза че не е и даже се опита да го включи, но без успех. А както знаете, Q7 няма long coding helper и всичко става много сложно. Но според мен по някакъв начин при кодинга на стоповете се е променило нещо в това интериорно осветление. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като малко се поразрових из чуждите форумите и с помоща на колега от Стара Загора, се установи, че по някаква причина бе изключен Light package на 46 канал. След като го избрах през long coding helperа, всичко тръгна. За сега работи всичко нормално. Ако на някой му се случи подобна ситуация, да провери това също. Благодаря за съветите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...