Jump to content

Проблем с централното А4 Б5 1,8 ADR комби


skiper

Recommended Posts

Здравейте , колата е 2000г и проблема е с отключването на петата врата , няма аларма . Като отключа ,вратите веднага отключват , но багажника не .Чувам компресорчето да работи 20 - 30 секунди , след като са отключени вратите .Петата врата се отключва след доста време ,а понякога изобщо не се отключва.Махнах кората ,но няма маркуч до бравата, а само кабели  с букса.Някой имали идея , къде да търся проблема .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Компресорчето не трябва да работи толкова много време и определено си заминава. Трябва да прави вакуум и да заключва/отключва за 1 секунда. Огледай се за същото втора ръка, намира се отзад в багажника в дясната кора. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вратите се отключват и заключват бързо с изключение на петата вата .Каква е връзката между компресора и ел.ключалката  , понеже не се отключва докато компресора не спре да работи .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Прегледай си вакуумните маркучи и заслушай около ключалките. Щом работи толкова дълго време има вариант да ти губи някъде вакуум/налягане в системата. Другия вариант е вече помпата на централното да ти се е износила и да е чао. Откачи от нея маркучите и ги запуши с пръсти и виж какво се случва при отключване и заключване. Ако пак така се държи значи е износена.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...