Jump to content

Recommended Posts

колеги кой може  с легален ваг ком ( хубаво е да е днес или утре ) да прочете 2.6 АВС   ръчка, искам пълна диагностика, понеже  лошо работи на бензин, тресе се, има неравномерни удари ( на газ  значително по-добре  работи ). Най ме дразни че студена като я запаля  ако не й барам газта  държи обороти,  но ако й подам газ и оборотите рязко падат  и иска да гасне и другото е, че  в града  климатроника спира, когато скоростта падне под 40 км, като спра на светофара в в леко задръстване и нямам климатик и се дразня много, за Пловдив и региона става въпрос.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

За оборотите и ударите на бензин: проблеми в горивната  система-филтър, налягане на бензина в рейката, инжектори, първо провери тези, после мини към бобини, ламбда сонди и пр. Климатроника - две причини, поради които не функционира добре и спира: лошото охлаждане на климатичния радиатор; другата е ниско напрежение от алтернатора. Понякога почистването на един детайл, който го наричат на англ. blower motor , пре който минава охладения въздух, представлява едно малко блокче, намира се под чистачките, вляво, ако си срещу колата. Почистването може да помогне. 

Не съм в Пловдив, иначе бих ти помогнал. Какво означава легален ваг-ком и какво значение има, стига да работи и да ти направи диагностиката?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@JohnP и аз това попитах за ваг-кома на ЛС, тъй като съм от Пловдив и имам не лоша диагностика за нашите любими кошници и мога да помогна евентуално. Колегата Калашников обаче не отговаря цяла седмица, така че май не е съвсем заинтересован от форумна помощ..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...