Jump to content

audi a3 8p sportback 2005 парктроник


huff19

Recommended Posts

Добър ден колеги имам въпрос относно ретрофит на парктроник на ауди а3 8п спортбек 2005 купих задна броня с датчици кабели модул и зумер но монтирането ми не е ясно някой компетентен по темата може ли помощ 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лесно е. Модула на паркстроника се монтира в багажника от дясно. На стойката за комфорт модула има щипка и за модула на парктроника. Буксата с датчиците е ясна. Тя влиза само в една дупка. Другата букса трябва да е с 7 кабела. Двата кабела за зумера са ясни. Зумера фабрично се монтира върху калника отгоре. Остават ти 5 кабела. Кафявия го връзваш някъде на маса (на около има достатъчно фабрични места). Червения (не помня с какъв цвят нишка беше) го връзваш към постоянния плюс на комфорт модула например (отново червен кабел, по-дебеличък е от другите). Имаш два оранжеви кабела съответно с зелена и кафява нишка. Това са CAN-овете. Връзваш ги към CAN-овете на комфорт модула. Те също са със същите цветове.  Остава ти един черен кабел (отново не помня с какво нишка бе). Това е плюсът при контакт. Най-близкото място, където има плюс при контак е бутона на ESP-то.  Връзваш го там.

След като си навързал всички кабели, парктроника трябва да заработи. Но, за да направиш всичко перфе, трябва да влезнеш с VCDS в CAN Gateway и да сложиш отметка на парктроника.

Това е всичко. Просто като боб.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пламене за теб е лесно защото си доктор, а за нас простолюдието е сложно. За това се радваме на твоето внимание към детайлите. 

Редактирано от VBI
Не цитирай предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...