Jump to content

Audi a3,кое е по-добро


Recommended Posts

Audi a3 sportback 1.6 бензин 2006 или 2.0 fsi 2005 или 1.9 tdi 2007.Кой модел е по-здрав и харчи по малко.За първа кола,на бензин не искам да слагам газ

Редактирано от Iveta15
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С 1.6 бензин ви чакат най - малко грижи.Този модел автомобил с този двигател е подходящ за първа кола. Kaто динамика , вървеж не кореспондира никак с бранда Audi , но иначе за стигане от точка А до точка Б става. Като му гледам средния разход в spritmonitor , не бих казал ,че впечатлява с някаква икономичност , особено като го сравня с други атмосферни асматици на други марки от същите години и със същите коне. Този двигател се търси предимно , защото e последния подходящ за газифициране двигател , който се слага на Audi. След години , като решите да го продадете , вероятно и тогава ще има търсене и ще бъде лесен автомобил за продаване , за разлика от 1.9 tdi , fsi, tfsi.

2.0 fsi бих го пропуснал. Доста по- сложно устроен със спорна репутация .Ще върви доста повече от 1.6 , друг е въпроса дали на жена и то млад шофьор и трябва 150 коня кола.

1.9 tdi е най- добрия от трите двигателя , но е дизел. И него по- добре  не. Гледам,че сте от Перник. След година и нещо има вероятност да нe може да влезете в центъра на София с това 1.9 tdi.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По думите на мой познат с 1.6 - 10-12 градско, 6.5 извън. Това бензин, горната граница е за тежък трафик. Неоспорим е факта обаче, че е най-евтиния за ремонтиране и обслужване вариант. Ако разхода на подобнен автомобил е фактор, не сте избрали правилната марка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 18.03.2021 г. at 10:36, s7r3l0k написа:

По думите на мой познат с 1.6 - 10-12 градско, 6.5 извън.

И при мен също!
По добре 1.8 на газ. Вярно, не възрви много, но е евтин и лесен за обслужване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...