Jump to content

от а3 на с3


pinko1990

Recommended Posts

здравейте имам 1.8 125 коня много съм доволен та въпроса ми ако взема двигател 18т 210к.с.  двигател с турбина, колектори и компютъра ,дали ми пасва оборудването компресор климати алтернатор стартер хид. помпа и др. дали ще пасне на скоростната кутия неща да е куатро.Общо взето какво ме чака ,допълнителни оборудвания от с3 радиаторите дали ще издържат и ако има да ми предлагате нещата и цена дали си струва или за тия пари ще си зема с3 струва ли си майсторлъка си е от мен с помощ от приятели "истински майстори "

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Намираш такава кола с тези параметри , спираш я до твоята отваряш капака и сравняваш . Окачване и спирачки си пропуснал , генерация, горивна помпа и още куп дреболии :) . После лист и химикал и смяташ разликите кое колко ще ти струват / труда и времето и мястото където ще го правиш този проект също е важно / . Ако на този мотор с 210к.с. имаш идеи да го правиш и повече ...... трудно ще сметнеш колко ще ти стъпи :) и според мен по добре си вземи кола с такъв мотор . 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Благодаря за отговора най добре да си взема такъв хем да тествам и ще е куатро но според мен ако остава скоростната кутия не би трябвало да се смени окачване спирачки полуоска за другите сам съгласен и най вече съединител грубата ми сметка надвишава 5 бона

Редактирано от VBI
Не цитирай предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има S3-ки почват около 11к ама са 2/3 врати и естествено убити от каране , ама кое ли не е :) виж и 3,2 fsi  също е към 250 к.с. . Преди няколко месеца видях 1 такова 3.2 напомпано на 550к.с на колелетата , напълни ми душата :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

3.2 мотора в А3 не е fsi, а обикновен инжекцион. Слага се обаче само в 8P, така че ако автора държи на 8L, няма да му свърши работа. Иначе гледам има S3 8L за по 6-7к, ама какво се крие зад тая цена не е ясно 😁

Редактирано от manoleo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...