Jump to content

Ауди а6 4г - 2013- Би-ТДИ - виене на задна скорост


Nikola_RS

Recommended Posts

Здравейте,става въпрос за Ауди а6 4г - 2013- Би-ТДИ - 313к.с - откакто съм я купил преди 2 години когато включа на задна и започне движение назад има едно виене ,не знам как да го опиша - като жигулите едно време като вкараш на задна (все едно развиваш нещо) .Прави го само на задна скорост,така я карам 2 години или 40 000км - без да прогресира.Днес ходих превантивно да сменям маслото на скоростната кутия и майсторите го чуха и ми казаха да търся човек който прави раздатки.Според вас проблем ли е това,да търся ли майстори или така да си я карам.Дали наистина е от тази раздатка?

Редактирано от Nikola_RS
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Късно то видях поста иначе днес щях да направя клип,но звука като включа на задна е все едно се пуска някакъв елвктромотор в раздатката която е на задния край на скоростната кутия...ако това ще те насочи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

вие все едно се включва някакъв електромотор и си суилването на оборотите на задна се усилва и звука,а когато си на място - само като вклчиш на задна - без колата да се движи се чува едно леко фиуу..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не съм забелязъл такова нещо.За нормално тръгване на заден ход ли става въпрос,или за някаква рацерска история?Ако е за второто нямам мнение...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дори не говорим за тръгване,а само за привключване на задна,чува се все едно се включва електромотор,четох я за грешки няма- гледаха я в няколко сервиза- всичко е изрядно,в ауди казват че е нормално

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...