Jump to content

Цвят на проводника за задна светлина


QuattroFTW

Recommended Posts

Привет колеги,

 

За да сложа афтърмаркет парктроник ми трябва до колкото знам плюс от задната светлина - някой може ли да помогне кой от снопа е за тази цел - опитах се да ги "прозвъня", но май нещо не правя като хората и затова реших да питам!

 

Предварително благодаря. Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега, специално слезах до колата да разглобя стопа за теб и снимах как е вързано при мен Ауди А 4 Б6 комби, двата кабела са кафяв и синьо-червен.Включи задна на контакт дай мултицета на 20 волта и ги виш трябва да са тези.

IMG_20210406_174719.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам дали бира ще стигне за труда - сърдечно благодаря!

 

Проблемът ми обаче е, че от снопа излизат 4-5 които са всички черни с допълнителен тъмен цват  - не е като при теб - като се върне жената ще снимам да покажа с какво си има работа!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма кво да сбъркаш,настройваш мултицета на 20 волта слагаш в кафявия едната пипетка и с другата бъркаш в другите дупки една по една(на включена задна скорост и контакт разбира се) където покаже някакъв волтаж тя е плюса.За да си сигурен че си го уцелил като ти покаже волтаж отиваш и изключваш от скорост и показанията на волтажа трябва да изчезнат после като дадеш на задна пак да се появят.Свали левия стоп (поне на него ги връзват парктрониците)

Редактирано от Kukata_a4
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вероятно и при мен ще е отдясно, по същите причини, но априлският сняг ми пречи на проекта днес. Мисля че, след насоките на колегата ще стане от първия път. На другото ауди е цветово като при него и работи страхотно - без дупки за датчици, чисто..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...