Krasi1888 Report post Posted April 20, 2021 Здравейте на всички!Оглеждам се за покупка на Ауди А4 B8 facelift(8,5)и ме интересува как мога да позная дали колата е със мултитроник или с троник.Познава ли се по някакъв начин,например по скоростния лост или нещо друго?Оглеждам се за 2.0 тди 177,150,143 к.с. задължително да не е куатро!Та въпроса ми е има ли 2.0 тди от изброените мотори на предно да е С троник или не.И другото което ме интересува освен визуално B8,5 още какво му е променено сравнение с B8,примерно по окачването нещо(платформата),четох някъде също че С троника бил второ поколение. Благодаря предварително. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jeck_1 Report post Posted September 6, 2021 @Krasi1888 ето как , гледайки в тази таблица за моторите: https://de.wikipedia.org/wiki/Audi_A4_B8#Dieselmotoren Quote Share this post Link to post Share on other sites
CVT Report post Posted September 7, 2021 (edited) Остави таблицата. Aко е с предно и е автоматик, тогава със сигурност е Мултитроник. S-трониците са само при Куатрото. Edited September 7, 2021 by CVT Quote Share this post Link to post Share on other sites