Jump to content

Заключващ/Отключващ модул


Salfie

Recommended Posts

Здравейте, колеги!

Някой, който е по-запознат по темата с модулите за отключване и заключване ще може ли да сподели за тях повече информацията. Как да разбера моята кола с кой тип модул е? Как да намеря дистанционно от същия тип? Как да се сдвоят?

 

Колата е audi a3 8l 1.6 74kw

Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@s7r3l0k Здравей! Прочетох относно темата и открих че моята помпа е: 8L0 862 257 L, в сайта: https://www.digakom.de/dotcom/details.php?TYP_SORT=A&row=8L0 862 257 Lпише че няма радиоприемник. Та варианта ми е да купя 2 дистанционни с помпата от бракувана кола и да я сменя и да обуча ампулите към моя компютър и после да ми нареждат само ключа? Така би ли станало? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Salfie написа:

Та варианта ми е да купя 2 дистанционни с помпата от бракувана кола и да я сменя и да обуча ампулите към моя компютър и после да ми нареждат само ключа?

До тук добре. Но, не стига. Трйбва и да пуснеш антена на модула, за да ти хващат дистанционните. Всичко това съм обяснявал именно на @s7r3l0k в една негова тема. Нека той ти я изрови, защото на него ще му е много по-лесно. После за обучаването на дистанционните ще ти е полезна и още една негова тема, където отново му обяснявах на дълго и на широко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет! Ето темата, за която колегата @bsdnikolov говори, в която се зае с проблема ми и изключително подробно обясни всеки детайл за разрешаването на различните проблеми. Както е споменал, в нея има информация как да пуснеш антена на модула и как да обучиш ключовете. Как да обучиш ключ е описано в последният коментар на стр. 2, отново от колегата.

VAG COM не може да обучи дистанционно

Конкретно по твоите въпроси се пише на втора и най-вече на третата страница от темата. Снимките ги няма, но лесно можеш да се ориентираш, защото пиновете от които се пуска антената са изброени. Ако имаш други въпроси, насреща съм!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@s7r3l0k @bsdnikolov 

Много ви благодаря за темата и за мненията, несъмнено ще опитам да я сменя. Това което забелязах че повечето колеги в онази тема бяха запознати с VAG - COM програмата. Аз не съм се заниавал с такава вид дейност и съм си поръчал obd2 и съм си изтеглил 2 програми: delphi 2014 release 2 и VAG - COM  realease 409.1-US, дали ще стане с тези 2 програми. Все още чакам кабела да ми дойде от aliexpress.


Как бихте ме посъветвали да търся:

Само помпа за централно заключване с кодировка за модул от бракувана кола

Помпа за централно заключване с дистанционно/и (1 или 2) от бракувана кола

 

Питам, защото в някои теми четох, че колеги са си поръчвали дистанционни от aliexpress и са останали доволни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...