Jump to content

Халогени


cvetohris03

Recommended Posts

Здравейте! Имам ауди а3 8л 1997г , и реших да сложа долни халогени . Имам всяка част , добавката за броня, решетки за халогени, халогени, ключ за светлините но се чудя как да ги свържа , ако някой има опит с това ще съм благодарен да помогне

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата @evg_eni ако не се лъжа беше направил това на фейслифтово А3. Предполагам разлика няма. Споменавам го и дано прочете темата и да ти помогне. Доста запознат е с материала.:zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бяхме го обсъждали някъде, но не откривам темата. Нищо особено не е свързването им просто трябва да си вземеш реле на 12в за да не си прецакаш ключа за фаровете. И предпазител 10А още в началото да ти е сигурна работата. ето схема, на втората снимка можеш да видиш моите от къде съм ги свързал.

image.jpg

image.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...

Здравей @evg_eni можеш ли да ми кажеш къде е проблема (като си включвам фаровете и понякога от лявата страна не светва нито стопа отзад нито габарити и след 3 мин горе долу се включва всичко, иначе фарове й всичко си имам, разменил съм платите отзад на стопа, крушките също и не е от това) карам ауди а3 8л 1997 но някой е слагал фейс ключ и отделно всеки вика че може да е от ключа или от реле евентуално да има. 

@evg_eni

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...