mhi406vt Posted June 11, 2021 Report Share Posted June 11, 2021 (edited) Здравейте, продавам втората кола в семейството - пускал съм доста теми преди покупката и след това - накратко: Колата я взех за жена ми (която така и не свикна и вече окончателно се отказа да шофира) след доста търсене внесена от Германия в много добро състояние през 2019 на 163К км, сега е на 180К - проверена от колегата ЕвгениК тука от форума и Порше Пловдив. След няколко седмици излезе проблем със съединителя, ремонт при Мишо - смяна съединител и датчик, ремонтен комплект мехатроник всичко пакет както си върви на стойност 5500 лв - след това маслото на кутията се смени по негова препоръка след още 10К км. Някои по-важни екстри: - външен и вътрешен с-лайн пакет, с подгрев на предни седалки - панорамен покрив с фолио на двете части - щората няма нужда от ползване - черен таван - ел. багажник - 20” джанти като нови, не съм сигурен за модела, за мен едни от най-красивите на ауди, зимни джанти с гуми 17” - в перфектно състояние съхраняват се в мазето, ако някой поиска снимки ще го снимам, или зимата като ги сложа - цветен дисплей и пера на волана - кой знае защо са сложени - преден и заден парктроник с визуализация инсталиран от мен оригинален - темпомат - гумени и молете и стелки - друго интересно не се сещам, който има интерес да пита Какво съм сменил по колата: Всички масла, филтри, два термостата, водна помпа, ангренаж и ролки, спирачна течност, хидравлична и фреон. Масла раздатка и диф при Мишо. Нови предни биалетки метални по препоръка пак на Мишо. Били май за руския пазар, подсилени, Лемфьордер. Дросела е почистен и нещо в него сменяха, не помня, че леко омаслено изцапано имаше - още като взех, оттогава няма и капчица. С-троника роди в нас, и както казах Мишо го ремонтира, сега е чук. Също ми върна софта на двигателя на последния преди дизел гейт. Сменил съм предната мрежичка/ветробран на пановамния таван, беше мръсен и леко разкъсан, и обслужване ма самия таван още като я взех. Заден стоп в лявата част на бронята - стария леко беше затъмнен. Фолио на предни странични стъкла - най-светлото Лед крушки на халогените Обслужванията са правени в ДБрос- началното, С-Кар и Мишо. Колата няма нужда от абсолютно нищо, качвате и карате. Визията е страхотна, мн стегната, кутия и двигател в перфектно състояние. Няколко снимки които съм направил тия дни - само че през телефона са мн големи, да ги смаля малко на лаптопа и ще кача. Цена 27000 лв , за контакт на лични или на тел. 0888 СЕДЕМ ЕДНО ДВЕ 444 Зимните джанти са като тези на снимката (едни от най-грозните според мен, но за зимата стават) : Edited June 11, 2021 by mhi406vt Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhi406vt Posted August 27, 2021 Author Report Share Posted August 27, 2021 Обявата повече не е активна, темета може да бъде заключена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts