Jump to content

Продавам Audi A6 2.5 TDI QUATTRO - AKN / 150HP


Recommended Posts

Здравейте колеги, от извесно време се мъча да си продам колата ето и цялата история за нея.

 

Колата е в добро състояние предвид годините си, интериора за годините си е в перфектно състояние, единствения минус, е увисналия таван от Алкантара, на снимките още не е увиснал. Тавана е от S6 - но от жегата увисна. Като екстри колата има дълбоко Рекаро, Bose аудио система, ксенонови фарове - полирани и запечатани, затъмняващи огледала. Има устройство за SD,AUX и USB, за слушане на музика. Колата е с големия фис без нито един изгорял пиксел, има автопилот.

Външно състояние, има забележки, но не мисля, че са големи при положение, че колата е на 20 години.

Сменени четирите разпределнителни вала и всички кобилици и повдигачи, разглобено и почистено турбо, то е в перфектно състояние без луфтове. - 244779 км.
Колата е със сменени, предни дискове и спирачки, задни дискове и спирачки, с подменени бутала на апаратите и течноста за спирачки е сменена - 248528 км.
Окачването е смененео цялото отпред - 248757 км.  
Сменени ремъци масла и антифриз - 253334 км.
Сменена виско перка и перка на климатика - 253840 км.

Колата има три проблема за това се продава и на тази цена, първия проблем е че е за смяна на Хидротрасформатор на скоростите, в момента колата е в движение, сменя си плавно няма удари скоростите, но няма тяга и има грешка в VAG COM, която означава или смяна на масло на скоростите или смяна на целия хидротрансформатор, със смяната на него, трябва да се обслужи и кутията около 1000лв предполагам. 

Другия проблем, са уплътненията на ГНП, зимата по-трудно пали, за това има покачваща помпа, която се пуска с копче, защото изпусне ли налягането всичко отива в резервоара, това може да се оправи, като се сменят уплътненията на ГНП, но незнам цената каква ще е, имам целия ремонтен комплект и го подарявам с колата. 

Третия проблем, при слагане на валовете, едната шийка на вала е наранена и о-пръснена не приляга добре, и при високо налягане изпуска масло и омаслява двигателя.

Ако държите алкантарата да се направи като оригнална, имам контакти на човек и мога да ви пратя при него, може да се оправи цената със страниците и тавана е 300-400 лв, може само тавана, без страниците.

Като резервни части, мога да дам - две врати същия цвят като колата, преден ляв калник същия цвят, долна кора, и два капака за разпределителни вала, които съм ги взел за всеки случай,тези на колата просто малко се омасляват от уплътненията на дюзите. Колата няма удари, трети собственик съм. Резервните части са по-избор, ако купувача ги иска.

Цената на колата е 1900 лв. Ако някой желае да я вземе за да я продаде на части, можем да се договорим.

Колата е с платен данък и технически за цялата година и каско, гражданска до Септември месец. Колата е на 254700км.

 

За контакти на лично или на телефон : 0889343197 . Колата се намира в София.

image 06.jpeg

image 04.jpeg

image 03.jpeg

image 02.jpeg

image 01.jpeg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...