Jump to content

Проблем с Автоматична кутия на C6


BBRemapping

Recommended Posts

Здравейте колеги, след 11 часова смяна на кутията на A6 C6 (автоматик 6 ск.) поради приплъзване на дискове 4-5-6 скорост. Сега пък имам други проблеми.

Да започнем от по-добрата част, писах във форума, колеги от форума ми казаха, че трябва да прехвърля мозъка от моята кутия понеже с другия мозък няма да стане работата заради Компонент Протекшъна.

Така, до тук добре, сложихме кутията, сложихме моя мозък, наляхме маслото, рестартирах адаптациите и газ.

Приплъзване първите 20-ина км нямаше, след това на 4та си я дъня до долу, ако река да превключа аз ръчно от перата на 5-та, колата се изфорсира (сякаш застава между 4 и 5 скорост), пускам газта и превключва.

Ако оставя колата да си превключва сама, на спорт да речем, с газ до долу си реди всичките скорости БЕЗ проблеми, накратко, докато не пипам типтроника, всичко е в норми.

Другия проблем, който си го имаше и от преди на старата кутия който е много изнервящ, като си карам, да кажем извън града 5-6 скорост (автоматично), пускам газта, оборотите падат и започват да подскачат да кажем от 1000 до 1200-300 оборота и така си играе постоянно, ако пусна темпомата или подам газ да поддържа скороста, го няма като проблем.

Въпроса ми е такъв, възможно ли е да сменя управлението (електрониката само) от моя мозък и да го сложа на другия? Тоест, да използвам соленоиди и база на "новата" кутия, но да си бъде с моята електроника за да се избегне проблема с компонент протекшъна? 

Моля адекватни мнения понеже вече ми е гръмнала главата след около 1200лв за части само по кутията и маслото с филтъра и гарнитурата. Благодаря Ви предварително, разчитам на вас!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...