Jump to content

Всякакви въпроси свързани с Audi А6 4G (C7) - Част 2

Dan4ote

Recommended Posts

Това с друсането не го усетих изобщо в Германия дали заради адреналина покрай покупката дали защото пътищата им са мнооого добри. Тук дори на чисто нов асвалт се друса. Имам чуството че ако мина през монета ще мога да кажа дали е ези или тура

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

В интерес на истината и аз съм на ръба да сложа обикновено окачване. Само незнам да ли си заслужава целия филм. Едни казват ставало само с пружини

Момчета, никът ми говори вместо мен

взех си а6 ц7 фейса 272 коня дизела на 120к (реални са и е сменено и маслото на с троника), ама скоро разбрах, че този двигатвл имал някъв фабричен дефект с валовете. За съжаление не са сменени в ауди (попитах в поршето днес).

дайте няква идея да я продавам ли кво да правя??? 5к км съм минал до ся и нямам ядове, ама не ми се наливат излишни пари 

Ако може и малко инфо за маслото на тая раздатка - 

кога да го сменям? Сега колата е на 120к и има маслото на двигателя е за смяна след 5к, ще има ли проблем да се изчака?

• 3 weeks later...

Здравейте, колеги :)
Направих пълно обслужване на колата (3.0TDI 245кс) - смяна на масло на мотора + всички филтри, масло + филтър + о-пръстен на кутията и маслата на дифа и раздатката.

След облсужването се появиха едни вибрации, които усещам на педала на спирачката и на седалката, само когато е спряла на място на D, като сменя на P, като че ли тези вибрации намалят.

Някакви идеи кое причинява тези вибрации?

*Кутията НЕ е адаптирана след смяната на маслото.

**Всички консумативи са същитите, с които е била колата на предното обслужване

Edited by hamaff

Нормално е да се забелязва разлика по звука, но не е нормално да се усещат вибрации. Сигурно има тампони за смяна.

Edited by CVT

@lodestr Аз го разглабях преди година и нещо,че монтирах "бягащи" мигачи,но нямам спомен за моторчето,но помня че беше тегаво за разглабяне.Иначе моето отказа изведнъж,остана затворено и дотам.

В корпуса на самото огледало е, при монтажа на "бягащите" мигачи надали си се заглеждал какво има там.

s-l1600.jpg

Edited by fifipaldi

@fifipaldi Подлежи ли на ремонт, понеже четох из чужди форуми,че се сменя цялото огледало. А и не намерих само моторче да се продава отделно, та се чудя да го разглобявам ли изобщо.

Нямам идея, сигурно подлежи и може да се отвори и почисти нещо, все пак си е класическо моторче като тези по бравите и т.н. 

Не се продава като отделна част иначе да, но гледам, че китайците продават моторчета 2-ра ръка уж оригинални, може да са пуснали и нови, разтърси се.

Edited by fifipaldi

Здравейте колеги, карам олроуд, който има печка, но липсва дистанционното.Намерил съм в обявите едно чисто ново и мисля да го купя.Въпроса ми е как да го накарам да тръгне при мен?Колата е 2014г,ако има значение. 

Имам въпрос към колегите с пре-фейс коли,които имат системата за разпознаване на пътни  знаци- работи ли ви в България? При мен всичко е включено от менюто ,но не излиза нищо на дисплея на километража?