Jump to content

Audi A4, B8.5 смяна на задни седалки


Rogi

Recommended Posts

Здравейте, аудито ми е с неделими задни седалки, което се оказа дразнещо за мен и съм намислил , да купя делими седалки, но въпросът ми е дали може да стане на практика и ако може, дали някой знае, кой би могъл да го направи ? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Облегалките са делими 60/40 и ако махнеш седалката / която е цяла / става наравно с багажника . Много се съмнявам да намериш разделена седалка която да ти пасне :)  Виж къде са щипките и заключващата пласмаса на седялката и ако идеш при тапицер да я резне и раздели може и да стане . Не съм сигурен че има щипка посредата и ако я разделиш може да почне да се надига и да е дискомфортно 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря , май няма да стане така както си мислих , но ако може поне облегалките да падат ще е добре , ще ида при някой тапицер …когато го купувах, през ум не ми мина, че може да не са неделими седалките ….

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моето също е седан …ходих при двама тапицери и двамата ми обясниха как не може да стане …някой да ме посъветва при кого да отида ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това, което съм виждал, като схема ме навежда на мисълта, че трябва да се подменят доста неща, включително и механични интервенции. Предполагам Дилърите имат отговор, както за цена, така и за възможност. И на мен ми липсват падащи облегалки, но се демотивирах от сложността на операцията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо сложно, сваляш старата и слагаш новата. Аз сложих салон от комби с делими седалки, на седан, с неделими седалки. Мисля, само държача в средата си купих допълнително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...