Jump to content

Избор крушки къси А3 8Р


drago75

Recommended Posts

Здравейте колеги.....Моля за препоръка при избор на крушки за късите, нещо не ми харесват тези които са в момента / слабички са/ , дългите са ми ОК.Отворен съм за предложения , предпочитам качествени и на нормална цена , а не някакви китайски ментета...Благодаря , лека вечер и безаварийни пътувания.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 29.09.2021 г. at 10:43, manoleo написа:

 

с рефлекторни фарове

Редактирано от VBI
Не цитирай предходно мнение, ползвай бутона "@"!!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз бих ти препоръчал този вариант на Lucas. По качество не отстъпват на този модел на Osram, а са много по-евтини. Недостатъкът на усилените крушки е, че имат по-кратък живот, затова е добре да си настроиш фаровете да светят на 50-60% през деня и така ще ти изкарат много повече. Също може да погледнеш рефлекторите на късите дали не са ти вече матирани/опушени, защото тогава каквито и крушки да се сложат, няма да светнат добре.

Вече има и доста led варианти, които стават за рефлекторни фарове, но в 99% от случаите са китайски и по тях пише спецификации, които рядко отговарят на истината. Ако искаш лед-ове най-добре е да можеш да ги пробваш на място преди покупката, за да видиш дали имат същия фокус като обикновените крушки, а и да се види дали реално са по-силни. 

Редактирано от manoleo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо си рециклирай фаровете и след това мисли за хубави крушки, ако рефлекторите са за боклука каквито и крушки да сложиш ще светят слабо 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на manoleo и на FEN_NA_TDI за отговорите....рефлекторите ми са като нови , но ще си полирам фаровете.....попаднаха ми фарове с оригинален ксенон / изгодно /за ауди а3 2.0 , дали ще станат и някакви допълнителни модификации необходими ли са....или се махат старите и слагат новите..Благодаря ...

Редактирано от drago75
допълнение
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако фаровете са оригинални и не са биксенонови, би трябвало да станат без преправяне на букси и т.н. Мисля че ще трябва обаче през VCDS да се зададе, че си с ксенон.

 

Има голяма вероятност обаче рефлекторите на лупите да са за рециклиране, което е хубаво да се направи преди монтажа на фаровете. Като цяло си направил добър ъпгрейд, защото на обикновените фарове каквито и крушки да им сложиш, нямаше да светнат като ксеноновите.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...