Jump to content

ПОВРЕДЕНО МОТОРЧЕ НА ОГЛЕДАЛО А6 4F ФЕЙСЛИФТ????


alex8904

Recommended Posts

Здравейте лявото ми огледало има нещо повредено.  Прилагам направо клипче. Същото е и при мен. Помагайте с нещо защото едно огледало струва над 600лв, понеже моето и е със сензор за мъртва точка.   

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен и двете ми бяха така, отворих лявото и не знам по какъв начин все едно го наместих и се оправи. Но дясното не успях и не всеки път се обръща на обратно, не мога да му хвана принципа кога се отваря и кога не. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. Спираш само моторчето за прибиране/отваряне.

2. Намираш си работещо огледало с прибиране от фейсова кола (без значение какви други опции има) и си прехвърляш всичко от сегашното огледало в "новото". За целта ще  трябва да свалиш кората на вратата вадиш кабелите от буксата на огледалото (понеже самата букса е много голяма е доста тегаво да се извади снопа с кабели, за връщане идея си нямам). Разбира се за да се получат нещата е най добре да имаш тулове за вадене на пинове. Доста играчка е цялото това упражнение, но ако нямаш две леви ръце не е нещо супер сложно. 

 

П.с. Ако избереш опция две си снимаш буксите с кабелите или най добре описваш кой кабел на коя позиция влиза по различните букси. Също така ще ти трябва термошлаух и бишоп или в краен случай изолирбанд. 

 

3. Намираш начин да си оправиш сегашното моторче. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...