Jump to content

Ниски обороти при първо палене


MAGAPASA

Recommended Posts

От няколко дни сутрин при първо палене има леко колебание при завъртане. Прави 1- 2 оборота и тогава запалва но за около 5 секунди държи ниски обороти след което ги стабилизира. Става въпрос за ауди а4 б6 1.9 101к. Преди си палеше от раз. Не знам дали е съвпадение но забелязах че се появи след смяна на клапан меко гасене, егр клапан и не знам точно какво още че всички мембрани биле заминали и чистене на турбина. Къде може да е проблема, от къде да почна. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От въздух в горивото и самите дюзи. Имах същия проблем с оборотите и се оправи след смяна на дихтунгите на дюзите, две от тях изпускаха налягането от цилиндрите. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В друга  тема спомена за характерен шум от разпределителния вал , явно нямаш добро уплътняване на хидравличните компенсатори към гърбиците на вала , вероятно и клапаните не работят коректно.Бих започнал от там.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Проблема за сега е решен. Наложи се да сменя водната помпа защото протече след няма и  10 хил.  от пълно обслужване с Continental. След смяната всичко се оправи. Възможно ли е да е затягала и от това да се е получавало така ? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...