Jump to content

Проблем с ключалката на вратата


vallatan

Recommended Posts

Здравейте, колеги! 

Ситуацията е следната. Единственната ключалка на колата, която е на шофьорската врата не работи. Върти се свободно, като във въздуха и не се случва нищо. Колата седя 6 часа в SOS Locksmith в Дървеница и хората там не откриха проблем в патрона и заявиха, че проблема е най-вероятно някъде назад в механизма, но те не могат да го открият. Дадоха ми кординати на друг техен сервиз, където евентуално да разглобят вратата. Въпроса ми е някой от вас дали се е сблъсквал с подобен проблем и в коя посока да се насоча. Централното си работи без проблеми, но ако падне акумулатора ще трябва да чупя прозорец.

Предварително благодаря на всички отзовали се!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На багажника има един фиксатор с винтче, ако се махне патрона се върти свободно. Предполагам и на предната врата е така. Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имах сходен проблем моята ключалка беше блокирала в положение на никаде от това че не се използва  пичовете от keyplus без да я разглобяват махнаха само ключалката и я раздвижиха.Както каза колегата zdrash махнаха само еди или два винта и леко с ключа излезе целия патрон, явно ти имаш някаде в тези винтове проблем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е нужно да чупиш прозорец. Пусни си един кабел към акумулатора на скришно място извън купето да подадеш ток ако се наложи. И забравяй за ключалката. На моята 4Фка бях махнал патрона. Да не я крадат… 😂😂

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...