Jump to content

Осветление в купето


head_up

Recommended Posts

Отварянето на багажника задейства ли осветлението в купето при авант-а? Защото моето светка само ако отворя врата, не и багажника. Реално не виждам и къде би бил ключа на багажника, та може би е нормално, ама някой ако може да каже..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@caro Ще погледна къде се е дянал тоя ключ при мен, може перото да е изкъртено или ключа да се е скапал, благодаря за насоката. А той, като е отворен багажника - само плафона в багажника ли управлява или включва всички в купето?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

@caro, като казваш "в ключалката" имаш предвид, че е достъпно само ако сваля кората на 5-та врата? Сменя ли се само то отделно или си идва комплект с ключалката?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На самия плофон има ключ с три положения.В посока задна броня се командва от ключалката, както е обяснил колегата, напред свети постоянно в средата изключено, и работи без забавяне. Не дейста на лампата до водача , там е със забавено действие.На пасажерските не знам дали действа, никога не съм ги включвал.Погледни и кабела на вратата, горе вляво да не е прекъснат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цитат

Не съм отварял вратата още - забелязах ,че няма бутонче и се чудех откъде се гаси туй чудо- като щракнах дясната ключалка осветлението угасна. Лявата и да я затворя нищо не се случва - свети си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...