Jump to content

Q7 2007 - Проблем със CD чейджър


Bobcho33

Recommended Posts

Здравейте, колеги! Проблемът който имам е следният: При опит да стартирам CD чейджъра(да пусна музика) получавам съобщение "Device Faulty" и лампичките на бутоните за избор на CD започват да мигат 1-3-5 и 2-4-6. Извадих CD то и го разглобих, като открих че два диска са влезли на мястото на CD-2. Извадих ги, сглобих обратно всичко и отново същата грешка.

Реших да опитам с ново CD и отидох до моргата и се сдобих със чейджър с MP3 от 2008 година. Поставих и включих буксите и.... отново "Device Faulty". Рестартирах MMI-я...никакъв резултат.

Реших да предприема ъпдейт на MMI, с който не знам дали ще помогна в случая, но не виждам вече какво може да не е наред.  Моля да споделите ако сте имали подобен проблем.

П.П: Да споделя че закупих автомобила в това състояние. Не намерих следи, някой да е правил интервенции. Това което аз съм направил е да сложа нови говорители на вратите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вътре механизмът сигурно е сдал багажа,и моят беше така и не можаха да го оправят,и аз си взех мп3 но има компонент протекшън трябва да се отключи

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...