Jump to content

Внос на кола от Испания , кой предлага тази услуга?


Recommended Posts

Здравейте харесал съм си кола в Испания , с няколко фирми говорих но не им се занимавало имало много кражби запори в Испания и други неща и автовози също не иска никой, и така и ,не успях да открия някой предлага ли я тази услуга, ако някой знае човек ,сигурен ,автокъща или нещо занимаващо се с внос на коли от Испания да го прати на лс или да пише в темата. Колата е от автокъща а преди това е гледана единствено и само в официалното дилърство и е имала един собственик . Благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва ми автовоз или автокъща от България която извършва тази услуга както от другите държави например както внасят коли от Германия ,Италия,Сащ и другите места.При положение,че колата няма технически преглед, няма номера не мога да извадя транзитни номера аз лично е безмислено това което даваш, забелязвам пишеш във всяка една моя тема и не казваш нищо освен заяждане и някакви неща дето не са уместни.

Като няма какво да кажеш няма смисъл да пишеш в темите.

 

Редактирано от Bladest
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това беше първата ми работа преди да пусна темата да се свържа с тези от търсачката уви не внасят от Испания.Дори и да пишат внасяме от европа и други места.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Има автовози каращи само от Испания. Май съм закъснял с отговора обаче. Зависи и къде е обаче, ако не е в Мадрид, Барселона или Валенсия няма кой да се разправя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Друго си е автомобил от слънчева Испания, най-вече южна... Без ръжди и без останалите "екстри", които идват с автомобилите от страните с тежки зими и много валежи. Дали се сещам, защо никой не внася от там - почти двойно по-скъп автовоз, както и двойно повече време за самия превоз, спрямо Германия, Италия?

Редактирано от user12321
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да кажем 400+ евро при групаж от Италия и минимум 680 евро (барЦелона) и до 980 от южна и северозападна  Испания. Говорим за сегашни цени на горивата, инфлация. И говорим за една кола, някой да мине да я натовари,а зависи и от колата де. За 9 коли цената е друга. От немско един автовоз  есента беше станал 3.5К+ евро. Иначе същата фирма кара от немско за 600 евро(без значение от кой град). Та не е толкова голяма разликата. Може и да нямат ръжди, ама в спейн са същите мангАли, като в Италия. Температурите са много високи и редовно има отлепени тавани и скапани пластмаси. Отделно има коли с прегрявани мотори и яко надирания, огъвания и свободни съчинения от мангАли тенекеджии. Връщането на км не е измислено в с.Труд. Та, няма безплатен обяд.  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...