Jump to content

Бензинови инжектори


karaivanoff

Recommended Posts

Здравейте,

Става дума за S8, AHC. От известно време съм се замислил да подменя всички компоненти на запалването, а именно: бобини, свещи, инжектори. С първите две няма проблеми, има из Германия под път и над път, кеф ти китайски, кеф ти хубави. Проблемът е с инжекторите - нови, точно същите просто няма на пазара... то и втора употреба няма, де, ама аз втора употреба си имам. Пробвал съм с инжектори от ABZ, които са просто с по-малка пропускливост - колата ги познава, разботи с тях... ама и от тях няма да се продават.

 

Намерих в ЩатитИ едни за Ferrari 328 и за Porsche 928, които са същите като форма, конектори, пропускливост - 200(210 за Porsche) кубика в минута при 3 бара - и същото съпротивление - 16 ома. Не са Bosch, но не са китайски - Intermotor са. До колкото знам това е някаква компания, която произвежда в САЩ лицензно най-различни компоненти за европейски автомобили още от 60-те.

 

Въпросът ми е - това, че тези параметри съвпадат, означава ли, че бих могъл да използвам такива. Има ли вероятност колата да не ги "познае". До колкото четох, това са нещата за инжекторите, дали пропускам нещо? Цената не е коооооой знае какво, ама все пак...

Редактирано от karaivanoff
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако нямате проблеми с инжекторите не ги сменяйте. Бензиновите инжектори много рядко дефектират, така че след едно почистване с ултразвук и смяна на цедките, стават като нови.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...